Floret M.I. SRL asigură confidențialitatea si securitatea prelucrarii datelor transmise de catre clienti.

Magazinul online www.florar.md respecta dreptul consumatorului de a proteja datele personale si asigura confidențialitatea informațiilor furnizate de clienții companiei. Prin urmare, ne asumăm întreaga responsabilitate ca toate informațiile primite de la utilizator în timpul utilizării site-ului magazinului online www.florar.md să fie folosite strict în scopul propus și protejate de accesul neautorizat al terților.

1. COLECTAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE.

1.1. Atunci când plasați o comandă pe site, vă rugăm să furnizați informațiile personale necesare în măsura în care sunt necesare pentru furnizarea serviciilor. Ne rezervăm dreptul de a vă solicita să furnizați informații personale suplimentare, dacă este necesar.

1.2. Toate datele sunt utilizate în scopul informării și îmbunătățirii serviciului. Termenii politicii de confidențialitate se aplică numai datelor furnizate de utilizator în mod voluntar. Astfel, magazinul online www.florar.md colectează date personale ale utilizatorilor obținute cu acordul lor voluntar pentru următoarele:

  • Confirmarea/Trimiterea/Oferirea factură;
  • Rezolvarea problemelor apărute cu privire la comenzile plasate, serviciile și bunurile achiziționate;
  • Feedback-ul clienților.

2. OFERIREA ACCES LA INFORMAȚII.

2.1. Împărtășim informațiile dumneavoastră personale cu alții numai în următoarele circumstanțe limitate: 2.1.1. Avem permisiunea Dvs. pentru asta. Avem nevoie de acordul Dumneavoastră expres pentru a partaja orice informații sensibile. 2.1.2. Avem motive rezonabile să credem că accesul, utilizarea, păstrarea sau dezvăluirea unor astfel de informații este necesară pentru: 2.1.2.1. detectarea și prevenirea activităților frauduloase, precum și rezolvarea problemelor de securitate și depanarea problemelor tehnice.

3. PROTECȚIA INFORMAȚIILOR.

3.1. Respectă legislația în vigoare a Republicii Moldova și are la bază legea privind protecția datelor cu caracter personal nr.133/2011. Folosim informațiile furnizate de client, menținând un nivel ridicat de securitate și nu stocăm informații confidențiale despre cardurile bancare ale cumpărătorilor.

4. MODIFICĂRI ALE ACESTEI POLITICĂ DE CONFIDENTIALITATE.

4.1. Această politică de confidențialitate se poate modifica. Modificările politicii de confidențialitate vor fi postate pe această pagină.