Achitarea comenzii

Odată ce ați ales buchetul, aranjamentul floral ori cadoul, trebuie să indicaţi data si ora livrarii, să-l adăugați în coș și să achitați comanda prin completarea formularului de comandă și alegând modalitatea de plată care vă este acesibilă. După care veți fi redirecționat la pagina sistemului de plată ales, unde, cu atenție, urmați pașii pentru a plasa comanda cu succes.

1. Plata online cu card bancar (Visa, Mastercard sau Maestro) prin sistemul de plata Moldova Agroindbank

Alegând plata online prin card, veți fi redirectionați pe pagina sitemului de plata MAIB, unde introduceți datele cardului: Numarul cardului din 16 cifre, numele și prenumele, codul ccv (ultimele 3 cifre din șirul de cifre din spatele cardului), și data expirării cardului. Tastați butonul plătește și comanda este efectuată. Securitatea acesteia este garantată de sistemul de plată MAIB.

2. Plata online prin sistemul de plata Paynet (Visa, Mastercard sau Maestro, Yandex, QIWI, Bitcoin, Paynet)

Alegând plata online prin sistemul Paynet, veți fi redirectionați pe pagina sitemului de plata ales, unde, cu atenție, urmați pașii pentru a plasa comanda cu succes. Tastați butonul plătește și comanda este efectuată. Securitatea tranzacției este garantată de sistemul de plată Paynet.

Compania garantează 100% returnarea banilor în cazul în care corespunde termenilor și condițiilor companiei. Procedura și termenii de reintoarcere depind de ce metodă de plată ați ales. Pentru detalii contactați-ne.